Udvid din horisont med en sprogrejse

01 oktober 2018 Kristine Wiese
Udvid din horisont med en sprogrejse

En sprogrejse er en fantastisk mulighed for at opleve en kultur på helt tæt hold. Med en sprogrejse har du mulighed for at blive en del af den lokale befolkning, så du kan opleve kulturen og sproget under huden. Uanset om du kan intet, lidt eller meget af det pågældende sprog på forhånd, så er en sprogrejse altid en god idé! Det er noget helt andet at bruge sproget som hverdagssprog på en sprogrejse i et land, hvor sproget er modersmålet, fremfor at tale det kunstigt i et klasselokale. Ved at bruge sproget i den virkelige verden lærer man ikke kun ord og ordstillinger at kende, man lærer også vendinger, talemåder og slang-udtryk, som gør, at man kan bruge sproget meget mere flydende og afslappet, end hvis man har lært det i en skole. 

På en sprogrejse får man også mulighed for at opleve kulturen i det enkelte land. Man lærer altså ikke kun sproget – man lærer også om kultur, religion og lignende. Dette er en god mulighed for at udvide sine horisonter og få nye input til sine holdninger og synspunkter, hvilket er enormt sundt, så man ikke gror fast i gamle normer og værdier uden at reflektere yderligere over tingene. 

Udover de direkte fordele ved at tage på en sprogrejse, er der også mange indirekte fordele. Når du lærer et sprog mere flydende og naturligt, har du lettere ved at bruge det i hverdagen og i jobsituationer, hvor det er vigtigt at kunne kommunikere. Med den globaliserede verden, som vi lever i i dag, er det særligt vigtigt at kunne andre sprog end blot sit modersmål. Megen handel foregår på tværs af landegrænser, og manualer til diverse systemer, produkter og lignende kommer ofte på engelsk eller andre sprog. Det er derfor altid godt at kunne skrive på sit CV, at man kan tale og skrive et fremmedsprog. 

Der er ingen grænser for, hvor gammel man må være for at tage på sprogrejse. Sprogrejser er for alle, der interesserer sig for at lære et nyt sprog og en ny kultur at kende. Med http://www.bundgaard-rejser.dk er der masser af muligheder for at tage på kortere eller længere ophold i udlandet, hvor man kan forbedre sine sproglige færdigheder og opleve nye kulturer. 
Du tilrettelægger selv din sprogrejse i og med, at du selv vælger, om du vil have mange eller få lektioner, og om du vil – eller ikke vil – have kulturelle inputs. Uanset dine ønsker og behov, er der helt sikkert en løsning, der passer til dig.

Flere nyheder