Remaljering af badekar – når karret skal stråle

21 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du typen som har hang til lange, varme karbade i stearinlysenes skær – måske med lidt dæmpet musik på anlægget, og det lune vand fyldt med velduftende olier eller blødgørende salte? Så sætter du sikkert stor pris på at være i besiddelse af et badekar i eget badeværelse.

Det er ren luksus ta have et badekar inden for hjemmets fire trygge vægge. Man kan selv bestemme hvornår man ønsker at afholde en hyggelig og afstressende spa aften.

Man styrer selv hvor længe man skal ligge og dase i det duftende vand. Og når man er færdig med at bade skal man ikke i tøjet og ud i verden, en kan trille direkte ind i den bløde seng.

Hvad stiller jeg op med et ridset og misfarvet badekar?

Alt dette forudsætter selvfølgelig at emaljen på dit badekars inderside er pæn, glat og ensartet.

En grim og skrammet emalje er ikke blot uindbydende at se på. Den er også uhygiejnisk. Revner og huller i emaljen såvel som misfarvede plamager af aflejret kalk kan gemme på bakterie kolonier eller svamp. Det kan således være forbundet med en direkte helbreds risiko for dig at bade i dit badekar.

Derfor bør du få sat emaljen i stand før du atter tager dit badekar i brug som ramme om din hjemmespa. Og til dette formål kan du benytte dig af en dygtig badekarsmaler.

Hvordan kan en badekarsmaler hjælpe mig?

En badekarsmaler kan med en remaljering af badekar komme de grimme misfarvninger samt diverse skrammer og krakeleringer til livs. Dette sker ved påføring af en ny emalje efter grundig slibning af badekarrets inderside. På den måde opnås et smukt og ensartet resultat, og en stærk og robust emalje. Du kan finde din lokale badekarsmaler i København hos Emaljespecialisten. Klik ind på Emaljespecialisten for et godt tilbud på renovering af badekar.

Flere Nyheder