Opgrader dit gamerværelse

12 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

Som enhver gamer ved, er det vigtigt at have en dedikeret spillestation for at få mest muligt ud af din spiloplevelse. Ikke alene giver det et behageligt sted at sidde og spille i timevis, men det giver dig også mulighed for at tilpasse din gamingopsætning til dine nøjagtige specifikationer. En måde at tage dit gaming-setup til det næste niveau på er at tilføje LED-strips rundt om rummets omkreds.

LED-strips giver en subtil lyskilde, der kan være med til at forbedre din synlighed uden at forårsage øjenbelastning. Desuden kan de bruges til at skabe en række forskellige effekter, f.eks. pulserende sammen med musikken i dit spil eller langsomt faldende fra en farve til en anden. Som et resultat heraf kan tilføjelse af LED-strips til dit spillerum hjælpe dig med at skabe et medrivende og

led strips

Hvad er en gamerstation uden RGB lys?

Vær ærlig – er du virkelig en gamer, hvis ikke du i det mindste har muligheden for at tænde for det helt vilde RGB lys? Nogen vil sikkert sige ja, men en masse vil helt sikkert også sige nej. Lige meget hvad, er det værd at overveje at opgradere din gamerstation og dit gamerværelse ved hjælp af LED strips.

Blandt andet kan det være en god idé at montere LED stripsen bag dit skrivebord, din seng eller endda under din stol. Som udgangspunkt vil du nok helst undgå at LED stripsen er i synlig, men i stedet gemt bag noget, så du ikke bliver blændet, mens du sidder og bygger på din killstreak.

Hvor kan jeg få fat i det?

Der er en række af forskellige valgmuligheder når det kommer til at få fat i LED strips. En af disse steder er mrperfect.dk, hvor du har et bred vifte af muligheder, blandt andet forskellige længder, lysstyrker og tilbehør. Alternativt kan du gå på Google og lave din egen research, inden du beslutter dig for hvor du handler.

Flere Nyheder