Opel Leasing – læs mere her

05 september 2022 admin

editorial

Når det gælder leasing af en bil, er der nogle få ting, du bør vide, før du træffer din beslutning. Her får du en oversigt over fordele og ulemper ved privat leasing af bil:

De største fordele ved privat billeasing

– Lavere månedlige betalinger: Når du leaser en bil, vil dine månedlige betalinger normalt være lavere, end hvis du køber den samme bil direkte. Det skyldes, at du kun lejer bilen i en bestemt periode og ikke er ansvarlig for en eventuel værdiforringelse af bilens værdi.

– Du behøver ikke at bekymre dig om reparationer eller vedligeholdelse: Alle reparationer og vedligeholdelse af bilen vil blive varetaget af leasingselskabet, så du behøver ikke at bekymre dig om uventede udgifter på længere sigt.

– Nyere biler: De fleste billeasing firmaer tilbyder kun nyere modeller, så du kan sætte dig bag rattet i en helt ny bil med få års mellemrum.

Opel Leasing

De værste ulemper ved privat billeasing

– Du kan muligvis ikke tilpasse din bil: Med en leaset bil skal du typisk holde dig til et sæt forudbestemte specifikationer, som måske ikke omfatter alle de funktioner, du ønsker.

– Du kan ende med at betale mere i det lange løb: Hvis du beslutter dig for at opsige din leasingaftale før tid eller overskrider det tildelte antal kilometer, kan du ende med at betale store bøder.

– Du kan ikke altid sælge din leasede bil til markedsværdien: Når det er tid til at afslutte din leasingaftale, kan du opleve, at du ikke kan sælge din bil for så meget, som du gerne ville have villet. Det skyldes, at leasede biler har tendens til at miste deres værdi hurtigere end biler, der er købt direkte.

Hvis du er på udkig efter en overkommelig måde at sætte dig bag rattet i en ny bil på, er privatleasing helt klart værd at overveje! Læs mere om Opel leasing på www.jorgenlaursen.dk.

Flere Nyheder