Med arbejde i VBA kurser skal man udfylde ens timeseddel korrekt

08 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Med arbejde i VBA kurser skal man udfylde ens timeseddel korrekt

Flere firmaer udbyder kurser i forskellige IT-formater og -programmer herhjemme, og i den sammenhæng kan det klart anbefales at fremhæve 4D.dk, som mange andre nok høster inspiration fra, hvis de agter at lave deres eget firma i det samme.

Det vil næppe blive lige så godt, som de gør det, men det er jo kun godt med konkurrence, og måske kan de firmaer så ende med at fusionere.

Men vi vil da lige komme med et lille fif til, hvis du selv skal oprette sådan et firma, som kunne udbyde kursus i VBA blandt mere.

Det er næppe det første, du vil tænke på i den sammenhæng, men derfor er det godt, at du kan finde hjælp og råd her, så du ikke glemmer nogle andre aspekter end det, der måske lige relaterer sig til at oprette kurser i VBA.

For her vil man af gode grunde sørge for at sammensætte nogle spændende hold, der kan holde på interessen fra de tilstedeværende kursister, have det mest opdaterede undervisningsmateriale og selvfølgelig sørge for at have de bedste undervisere på stedet, selvom de nok bliver hos 4D.dk.

Men det er lige med underviserne, at du skal holde tungen lige i munden, for er det fastansatte med det samme antal timer om måneden, eller bliver de aflønnet freelance eller efter, hvor mange timer de egentlig udfører deres arbejde?

Måske skal der rettes opgaver hjemmefra eller forberedes opgaver til næste dag, hvorfor det er vigtigt at have lidt arbejde derhjemme.

I den forbindelse udfylder underviserne så nogle timesedler, så de kan vise, hvor meget de har arbejdet og forventet at blive afregnet for, hvis der ikke allerede er aftalt en bestemt pris for dette arbejde.

Denne skal udfyldes korrekt fra underviserens side, men som dig, der er ansvarshavende for den slags kurser, så skal du også selv tjekke efter, om de er blevet udfyldt korrekt eller i det mindste giver mening.

Rettidig løn til udført arbejde og ikke mere eller mindre.

Flere Nyheder