Massage – andet og mere end wellness

21 september 2017 Astrid Pedersen
Massage - andet og mere end wellness

Massage er for de fleste mennesker lig med selvforkælelse – noget, man under sig selv en sjælden gang imellem, når der er overskud på såvel bank- som tidskontoen. Og det er ofte i forbindelse med en ferie, et wellness ophold eller en tur i kurbad, at en massage bliver en fast bestanddel i det at forære sig selv lidt luksus. Det er der i sig selv ikke noget galt i. Det er blot ærgerligt, at man ikke under sig selv og sin krop en god massage lidt oftere, som en fast bestanddel i det at passe på sig selv generelt. At vedligeholde et sundt legeme og et stærkt mentalt helbred handler ikke kun om at knokle i fitness centeret et par gange om ugen. Det handler også om at være i stand til at modtage en særdeles godgørende behandling, som ikke alene er vældig behagelig mens den står på, men også har langtrækkende konsekvenser i form af nedsat stress, et forbedret blodomløb, og en forbedret evne til udskilleles af affaldsstoffer.

Hvilken type massage skal jeg vælge?

Hvis du overvejer, om du skal indgå i et fast forløb med en massør som et led i en sundere hverdag, kan det til hver en tid anbefales at vælge en fysiurgisk massør, da denne vil tage udgangspunkt i din krops behov, og arbejde helhedsorienteret med din krop lige fra begyndelsen.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en massageform, som går i dybden med muskler og led for at løsne op for de bagved liggende spændinger, som forårsager myoser og stivhed i kroppen. Fysiurgisk massage er således velegnet til alle, som oplever skadevirkninger i forbindelse med stillesiddende arbejde eller monotone arbejdsbevægelser. Hos Massagekompagniet finder du udelukkende uddannede fysiurgiske massører med masser af erfaring, som ved hvad der skal til for at tilpasse massagen til dine – og din krops – behov.

Flere nyheder