Man kan altid få optimeret sit engelske via et engelsk sprogkursus

27 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi bliver nærmest bombarderet med engelske medier, reklamer, musik og film, fra vi er helt små.

Det kan have noget at gøre med, at Den vestlige verden som bekendt vandt den seneste verdenskrig, hvorfor hjælpen til de krigsramte lande da også medførte, at man skulle åbne mere op for import af varer fra de hjælpende lande.

Og den slags hjælp kom ofte fra engelske lande.

Med tiden er vi danskere så blevet så gode til engelsk, at vi er blandt de bedste i verden, der ikke har engelsk som modersmål.

Når man endda laver reklamer fra danske firmaer, så gør man det nogle gange på engelsk, selvom det er målrettet et dansk publikum, fordi man gerne vil give det et internationalt niveau og kunne markedsføre sig andre steder i verden – og danskerne forstår jo godt budskabet her.

Derfor kan man tro, at man næsten er ekspert i engelsk fra helt lille, men sådan er det sjældent.

Dit engelsk kan blive bedre på sådan et sprogkursus

Man begynder efterhånden i en tidligere og tidligere alder at lære de små børn engelsk, og vi danskere ser da også fint engelske film uden undertekster og forstår det meste.

Så hvorfor skulle man dog bruge penge på et kursus i at lære noget, som man kan få fra så mange andre kilder, hvoraf nogle af dem er gratis?

Tja, det kan jo være fordi, at du måske snakker fint engelsk, men har du styr på grammatikken?

Ved du, hvorfor ordene er sat sammen, som de er? Hvad er reglerne og undtagelserne?

Og måske snakker du endda en masse slang og bruger en masse forkerte udtryk, selvom du ikke tænker over det; for hvis en engelsk person siger det, må det jo være rigtigt, men sådan et det langt fra.

Og så er der også engelsk i Storbritannien, Australien, USA med videre, som man skal differentiere mellem.

Flere Nyheder