Lån penge hos en online bank

28 april 2021 Lotte Hindsberg

Står du i den situation at du har fået en uventet regning, f.eks. at din bil skal en tur på værksted og din konto er gabende tom, kan du vælge at gå ned i din almindelig bank og ansøge om et lån. Du skal forvente at det tager omkring 2-3 uger, før du får svar på en ansøgning.

Det kan være svært at skulle undvære sin bil i så lang tid i dag, hvor de fleste har en travl hverdag. Et godt alternativ er at søge om et lån i en online bank. En online bank er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at ansøge og du vil have pengene indenfor 24 timer. Lån penge hos Ikano bank, som er en af de danske online banker.

Start med et økonomisk overblik

Uanset hvor meget du har brug for din bil er det vigtigt at du har luft i din økonomi til at afbetale et lån. Start derfor med at få et overblik over din økonomi. Skriv dine indtægter og udgifter ned. Forskellen er det du i princippet kan betale i afdrag pr. måned. Har du flere smålån, kan du overveje om du skal låne et større beløb og betale de andre lån ud.

Som en tommelfingerregel vil det være billigere at have et stort lån. i stedet for flere mindre. Du vil derfor i sidste ende kunne betale mere tilbage på lånet og hurtigere være gælds fri.

Når du har overblikket, er det tid til at fine en online bank du kan ansøge om et lån. Det er en god ide at ansøge flere, gerne mindst 3. Det giver dig et overblik over hvad et lån koster og ved at sammenligne de forskellige lån, kan du finde det bedste og billigste tilbud. Der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt.

Flere Nyheder