Inden ansættelsen som tandlæge: Sov på kontrakten

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Inden ansættelsen som tandlæge: Sov på kontrakten

Du skal selvfølgelig fysisk ikke sove på en ansættelseskontrakt. Det er trods alt bare et udtryk, man bruger.

Vi mener nærmere beset, hvis du er blevet indkaldt som samtale med henblik på ansættelse som fast tandlæge med fast løn, som jo givetvis kunne være her, hvor mange ønsker at arbejde grundet de gode vilkår og glade kunder: http://stjerneklinik.dk/

Måske har man netop af den grund håbet på, at man blev kaldt til samtale dette sted, hvorfor man gjorde lidt ekstra ud af ansøgningen, og man tog det lidt pænere tøj på, der lige blev strøget en ekstra gang, inden man tog til jobsamtalen.

Stemningen er ligeledes god ved denne anden ansættelsessamtale, og det kribler helt i kroppen, fordi man fornemmer, at tingene arter sig til ens fordel, og man har svært ved at skjule sin begejstring.

Og så lander den længe ventede kontrakt foran en, og der bliver måske lidt viftet med kuglepennen med henvisning til, at kemien er så god, så det da bare er et spørgsmål om, at man sætter den underskrift med det samme, så kan man altid læse den igennem senere og komme i gang med at arbejde hurtigst.

Det er svært at stå for den slags smiger, specielt hvis det kommer fra ens drømme-arbejdsgiver, men her er det vigtigt lige at slå koldt vand i blodet.

For godt nok kan det naturlige være, at man gerne vil ind på dette sted, men det er jo første gang, man bliver præsenteret for en decideret kontrakt fra deres side, og her er det vigtigt, at man nærlæser den, før man binder sig til noget.

Derfor lyder er populært tip, at man lige skal give betænkningen et døgns tid, inden man siger “ja” eller “nej”.

Det er lidt ligesom at købe ind på tom mave, og det er let at lade begejstringen løbe af med en, men hellere være fornuftig og tage en velovervejet beslutning, end at man kaster sig over noget overilet, som man senere fortryder.

Flere Nyheder