Gulvafsliberen på Vesterbro monterer også lister

19 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Det kan måske være lidt mærkeligt, at man har sådan noget som et erhverv, der hovedsageligt slår sig på at arbejde med gulvafslibning, og så laver de også sådan noget som at montere lister.

Men når man tænker lidt over det, så er det jo også arbejde med træ, og hvis man forstand på at slibe lister ned i forvejen, så oparbejder man også erfaring med træværket i sig selv, som man kan installere og sætte op, hvis man ikke allerede har det som en del af ens ydelser fra start af.

Man kan jo have besluttet sig fra begyndelsen af, at man vil lave meget mere end bare at afslibe gulve, så man kan lave mere arbejde og ikke være for specifikke.

Det er måske ikke derfor, at de fleste kunder henvender sig til en, såsom dem på Vesterbro, som du kan læse mere om her: https://dbf-gulvservice.dk/gulvafslibning-vesterbro/

Men det er så noget, som man kan tilbyde eller føre en kampagne med.

Få listerne sat op fra gulvafslibningsfirmaet

Som kunde falder man måske over, at sådan et firma her kan sætte ens lister op ved dørene, vinduerne og langs kanterne i ens bolig, selvom man måske tænkte, at man skulle have fat i en tømrer eller nogle andre håndværkere.

Men som du kan se, hvis du undersøge det indsatte link lidt nærmere, så laver sådan et firma faktisk meget mere end det, som de er kendt for.

Sådan gælder det faktisk for mange firmaer, hvor man måske nogle gange kan tænke sig til, hvad de vil tilbyde, mens man andre gange bliver overrasket over, hvad de kan udføre.

Det her er måske sådan en situation, hvor man bliver overrasket, men det er jo bare at tage den ydelse med, hvis det er det, som man står og har brug for, der skal udføres.

Flere Nyheder