Frisør Pii – din bæredygtige frisør i Valby

07 januar 2018 admin
Frisør Pii – din bæredygtige frisør i Valby

Trænger du til en ny frisure eller hårfarve, og vil du gerne have en frisøroplevelse, hvor du både får lækkert hår og en dejlig afslappende oplevelse, så kan det anbefales, at du besøger den bæredygtige frisør Pii i Valby. Her er kunden i centrum, og de dedikerede frisører tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov, så I sammen kan finde den helt rigtige frisure, som passer til din personlighed.

Frisørsalon med grøn profil og høje standarder

Frisør Pii er en frisørsalon med en grøn profil, som er medlem af den anerkendte frisørorganisation Intercoiffure. Det betyder, at frisør Pii skal leve op til høje internationale krav og standarder både på det faglige og menneskelige plan. Salonen har derfor stort fokus på kvalitet og bæredygtighed og bestræber sig på at tilbyde den bedste frisøroplevelse og de bedste hårprodukter på markedet. Er du i tvivl om, hvilke hårprodukter der egner sig bedst til dit hår, så kan du få en analyse af din hårtype hos Frisør Pii, som fortæller, hvad dit hår har behov for. De professionelle og dygtige frisører tilbyder desuden rigtig god rådgivning vedrørende hårpleje, så din frisure og hårfarve holder længst muligt, og du får et flot og glansfuldt hår.

Klipning af kunder i alle aldre og afslappende kurbehandlinger

Hos Frisør Pii er kunder i alle aldre velkomne, og der tages udgangspunkt i individuelle ønsker alt efter, om det er dameklip, herreklip eller børneklip. Studerende tilbydes rabat i dagtimerne mellem kl. 10-14, og alle kunder er velkomne hele dagen. Frisør Pii tilbyder desuden føn, vask og kurbehandlinger, og du vil med garanti føle dig dejligt afslappet, når du har fået en skøn nakke- og skuldermassage med produkter fra Aveda. I salonen kan du få farvet dit hår med traditionelle teknikker til helfarve eller reflekser, men du kan også prøve andre kreative metoder som sombré, ombré eller balayage. Du kan nemt bestille en frisørtid online på følgende link https://www.frisorpii.dk/valby/.

Flere nyheder