Fortæl historier med wallstickers på væggen i børneværelset

08 juli 2019 Mette Pedersen
Fortæl historier med wallstickers på væggen i børneværelset

Lav et landskab af træer, blomster og bier eller skab en lille zoologiskhave eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige, når du dekorerer med de smarte wallstickers til børn. 

Hvorfor ikke omdanne børnenes værelser til deres egen personlige hule fyldt med alle de ting, de godt kan lide. Brug de populære wallstickers og skab et unikt og personligt univers til dine børn. Det er nemt at gå til, og du slipper for at hamre søm i væggen til billeder for at dekorere værelserne.

Elsker dit barn eksotiske dyr eller små biler, jamen så er det da bare om at finde en række passende wallstickers og hænge dem på væggen i værelset. Det er både smart og nemt at bruge wallstickers på dine børns værelser.

Når du dekorerer med wallstickers på væggene, vil du opleve, at der skabes et lille univers eller en fortælling på væggen, som barnet enten kan fantasere om eller skabe lege ud fra, og det kan føre til mange gode samtaler jer imellem. 

Navn på døren og små ordsprog på væggen

Når du bruger wallstickers på væggen, er det en nem måde at skabe lidt liv i et rum. Du kan vælge de mønstre, du bedst kan lide. Der findes et utal at muligheder, når det kommer til wallstickers. Du kan vælge mellem både dyr, navne til døren, eller sætte små ordsprog på væggen og meget mere. Sådan er det i hvert fald hos sohu-shop.dk, der har mange varianter og en god guide til opsætningen af dine wallstickers.

Det kan muligvis afholde enkelt personer fra at købe wallstickers, at de ikke kender til fremgangsmåden, når de skal sættes op. Men det skal du ikke lade dig skræmme af. Det er ganske nemt at sætte dem på væggen og kræver ikke meget andet end noget at skrabe med og en væg eller en dør at hænge dekorationerne op på. 

Flere Nyheder