Find det bedste og billigste malerfirma i København

27 november 2020 Astrid Pedersen

Trænger din bolig til en kærlig hånd indvendig – men orker du ikke selv at svinge malerkosten? Så kan du med fordel lade dit lokale malerfirma forestå opgaven med maling af vægge, lofter og træværk.

Du vil ikke fortryde at du overlod dit malerarbejde til dygtige, faglærte malere. Når først det er overstået vil du nemlig kunne nyde synet af flotte, nymalede vægge samt blændende hvide lofter, paneler, dørkarme og andet træværk. Og du kan være sikker på at dit malerarbejde kan holde i mange år.

Er det ikke dyrt at benytte professionel arbejdskraft i forbindelse med maling af boligen?

Måske er du bange for at du ikke vil kunne klare udgiften ved at hyre en professionel maler – eller flere af slagsen. Men her skal du huske at det faktisk heller ikke er helt billigt selv at male sin bolig. Der er nemlig ganske betydelige omkostninger forbundet med indkøb til opgaven.

Du skal, foruden maling, primer, lofthvidt og træmaling, have fat på alskens udstyr så som pensler, ruller, spande, bakker, spartler, og måske endda en trappestige hvis du ikke allerede ejer sådan en. Og så er der alt det løse, så som sandpapir, afdækningsmaterialer (pap til gulvet og plastik til møblerne), malertape til afskærmning af kanter samt afdækning af paneler, stik kontakter med mere, samt spartelmasse.

Lægger du disse udgifter sammen med den tid du forventes at bruge på klargøring og maling af vægge, lofter og træværk vil det hurtigt stå klart at du med hjælp fra en dygtig maler faktisk kan slippe billigere. Og vælger du at lade et malerfirma varetage opgaven kan der sættes flere håndværkere i sving ad gangen hvilket betyder at dit malerarbejde er hurtigere overstået.

Hvem kan hjælpe med maling af min bolig i København?

Du kan med fordel tage kontakt til din lokale afdeling af Malerkanonen for et tilbud på billigt malerarbejde – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/ 

Flere Nyheder