Få hjælp til det indvendige malerarbejde hos maler i Kalundborg

26 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Når en bolig ikke er blevet renoveret i mange år vil det tydeligt kunne ses på vægge, lofter og indvendigt træværk.

Farven på væggene vil med tiden falme og bleges som følge af solens skarpe stråler. Partikler fra luft forurening, mados og røg fra tobak eller stearinlys vil sætte sig i overfladen og gøre denne nusset og snusket at se på. De før så flotte og skinnende hvide lofter vil gulne – og dette kan tydeligst ses ved overgangen mellem loft og væg.

Der ud over vil det indvendige træværk, for eksempel paneler, døre, dørkarme og vinduesrammer, få skrammer og ridser hen ad vejen. Tilsammen vil disse tegn på slitage få boligen til at fremstå slidt. Og så er det på tide med at få malet stuer og værelser fra kælder til kvist.

Kan jeg selv male min bolig indvendig?

Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed kan det altid bedst betale sig at overlade malerarbejdet til en dygtig maler. Det er nemlig et umådeligt stort og omfattende stykke arbejde selv at male en bolig indvendig.

Du skal for det første regne med at sætte minimum en uge af til projektet, og for det andet regne med at skulle lægge kræfterne i på fuld tid. For det tredje er det slet ikke sikkert at du opnår et lige så smukt og holdbart resultat som hvis du valgte at benytte en dygtig maler.

For det fjerde er det så langt fra nogen gratis omgang selv at skulle male boligen indvendig. Du skal nemlig på indkøb efter materialer og malergrej – og du vil ikke have samme muligheder for mængderabatter eller skattefradrag som et professionelt malerfirma.

Find en kompetent maler i Kalundborg

I Kalundborg finder du den bedste maler hos den lokale afdeling af Malerkanonen. Klik ind på malerkanonen.dk og læs mere.

Flere Nyheder