Få et flottere resultat med en professionel maler

02 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Selvom de fleste har prøvet at male deres egen eller en vens bolig er der stadig stor forskel på “et gør det selv . projekt” og hvis man vælger at få en professionel maler til at male. Der kan gå år i mellem at du selv maler og en maler gør det dagligt, samtidig med at han har en lang uddannelse bag sig. Det kunne f.eks. være https://malerhilleroed.dk/.

Ved siden af at lære at male lærer din maler også at råde og vejlede dig, så du får den rigtige farve på væggene, skulle du ønske dig andet end den klassiske hvide. Han har også en stor viden om hvilken maling der skal bruges og er god til at vaske ned og dække af, så du ikke får ødelagt din gulve.

image

Få farve på væggene

Flere og flere ønsker at få lidt farve på væggene i stedet for at holde sig til den klassiske hvide, som har været moderne i mange år. Det kan være alt fra en enkelt væg som de ønsker skal fremhæves, til at hele boligen skal have farver på væggene.

Når man skal vælge farver til væggene, er det vigtigt at man tager udgangspunkt i rummet og hvad det skal bruges til. Den forkerte farve i køkkenet vil f.eks. få dine madvarer til at se forkerte og uappetitlige ud, frem for at vise madens rigtige farve. Den forkerte farve kan også få et rum til at virke mere koldt og dystert ud frem for lyst og hyggelig. Med de rigtige farver kan du få et lille rum til at virke større og et stort rum til at virke mindre og mere hyggeligt. De rette farver kan også fremhæve dine møbler.

Det er en viden som din maler har og som du med fordel kan drage fordel, af når du skal have malet din bolig.

Flere Nyheder