Et omdømme uden værdi

06 marts 2018 Anders Lundtang Hansen
Et omdømme uden værdi

Et godt ordsprog lyder, at man ikke skal brænde sine broer, og det samme kan faktisk gælde for SEO, hvor det ikke er helt ligegyldigt, hvordan dit renommé er

Man kan lave nok så mange annoncekampagner og strø dem på nettet, men en af de bedste ting er reel positiv omtale fra andre, som i det her tilfælde kan være hjemmesider, der mener, at du er værd at linke videre til. Den slags kaldes også backlinks – og dem skal du ikke tage for givet og sløse med.

En af Googles rankingfaktorer lyder nemlig, at hvis dit domæne har oplevet et fald i ranking ved for eksempel at have fået en del straffe, så er dine backlinks nyttesløse.

Google kan nemlig vælge at bestemme, at hvis dit domænes straffe har resulteret i et fald i ranking, så vil den positive ranking, som eventuelle ægte backlinks til din hjemmeside tidligere har givet, forsvinde.

Det ville være synd og skam, hvis de gode relationer til andre hjemmeside, der har afkastet et link til dig, pludselig står uden værdi.

Så hvis du vil søge for at gøre brug af den positive virkning ved backlinks, så skal du undgå, at dit domæne bliver ramt af straffe.

Flere nyheder