Et bud på fremtidens biler følger her

20 december 2020 Anders Lundtang Hansen

“Fremtidens bil er her!”

Sådan er der mange annoncer, der skriver om deres biler, når de sender dem på gaden, så man skal lokkes til at være med på beatet om at være aktuel og føre det nyeste styretøj af et køretøj.

Det kan både være via en billigere og mere miljøvenlig model. Det kan være et bud på en bil, der er meget moderne i sin indmad, elektronik og så videre, eller det kan bare være en større benzinsluger, som man stadig finder rundt omkring i verden.

Men, helt ærligt, så er det jo ikke fremtidens bil. Det er jo nyere udgaver af det, som vi allerede har, så hvordan vil man egentlig opleve at have biler i fremtiden?

Det bringer vi vores bud på her, hvor vi både ser på, hvad der er tænkeligt i den nærmeste fremtid, og hvad elektronikken kan være med sig af landvindinger af biler.

Fremtidens bil vil skam komme

Det er ikke noget nyt, at man for flere år siden, specielt da industrialiseringen begyndte, begyndte at gætte på, hvordan mennesker ville blive fordret frem i fremtiden.

Her ville man gerne se på biler, der kunne flyve og eventuelt teleportere sig. Den slags ligger nok lidt længere ude i fremtiden, end vi lige tør gætte på, hvornår det kommer.

Men det er nok meget tænkeligt, at biler på fossilt brændstof bliver skiftet ud med elektriske biler i den nærmeste fremtid og måske endda med noget, der er endnu mere miljøvenlige.

Dog kan det også helt tænkes, at biler bliver droppet, som vi kender dem, så de ikke fylder i trafikken, og vi får forbedret offentlig trafik eller anden teleportation, der lettere kan få os frem og tilbage.

Vi kan formentlig nok regne med at se biler, der kan køre af sig selv og dirigere i trafikken, i den kommende tid, så vi ikke længere skal være bange for at drikke os for fulde i byen og skulle køre hjem.

Flere Nyheder