Er en billig gulvafslibning til forhandling?

21 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Er en billig gulvafslibning til forhandling?

For nogle mennesker går der sport i, om de kan forhandle sig så langt ned i pris eller finde det firma, der udbyder den laveste pris på en vare, et produkt eller en ydelse, som de så udelukkende går efter.

Efterfølgende bliver de så utilfredse med, at kvaliteten var derefter, som om at det kan undre, at når man vælger den billigste service på markedet, så er der også høj chance for, at kvaliteten også er lav.

Sådan forholder landet sig ikke med en gulvafslibning, som sagtens kan blive foretaget for et billigt beløb, og så får man stadig et godt resultat med i købet, hvis man vælger det rette firma.

Alligevel oplever man, at selvom man som kunde, enten privat eller som erhverv, så har man stadig lyst til at forhandle om, hvorvidt prisen kan gøres billigere, og det sker både i hovedstaden og i provinsen.

Ønsket om forhandlinger kan ske både over aftalen med at kigge på gulvet, ved besigtigelsen af gulvet – hvor prisen helst skal fastlægges, hvis du har fat i et godt gulvafslibningsfirma – og så efter, når man som kunde ser det færdige resultat.

At man ønsker en billigere prise kan sådan set godt bero på et retfærdigt ønske om en pris, der passer både firma og kunde, og det er slet ikke forkert at forsøge at prutte om prisen – men dette skal gøres gelinde og med respekt.

Selvom man ikke ved, hvordan ens trægulv kommer til at se ud, efter det er blevet slebet ned, om man så har set det blive slebet ned før eller ej (ofte får man sjældent det to ens resultater), så skal argumentet om en billigere pris komme fra et fair grundlag, der kan begå på faktorer, som både firma og kunde kan blive enige om.

Det er ikke god stil at have en hemmelig dagsorden om at prutte om prisen fra starten af.

Man skal også vise respekt for gulvafslibningsfirmaet som kunde, som de skal respektere kunden for at få et godt samarbejde.

Flere nyheder