Bestil bambus strømper til job eller træning fra online shop

13 november 2020 Astrid Pedersen

Er du på udkig efter nye herresokker til arbejdsbrug? Så kan du med fordel vælge sokker fremstillet af bambustekstil. Bambus er et nyere og meget moderne materiale, når det handler om tekstil, som anvendes ved fremstilling af især strømper, sokker og undertøj til både mænd og kvinder.

Hvorfor skal jeg købe bambus sokker?

Bambus tekstil har mange fordele i forhold til de materialer som traditionelt anvendes til disse formål – for eksempel bomuld eller kunst stof så som nylon eller polyester.

For det første er bambus tekstil fremstillet under bæredygtige og klima venlige forhold, hvilket gør det til det mest etiske valg når du køber sokker eller undertøj.

For det andet har bambus tekstil utroligt mange gode og formålstjenlige egenskaber. Selve materialet som sokkerne eller strømperne er fremstillet af har arvet bambus fibrenes porøse struktur, og er således ganske vel ventilerede.

Dette betyder at du ikke på samme måde som med bomulds sokker vil opleve at få enormt varme fødder i løbet af dagen. Og for det tredje har bambus såvel sved transporterende som anti bakterielle egenskaber. Dette betyder i praksis at du undgår våde og klamme fødder i løbet af dagen – og at du slipper for den grimme lugt som forårsages af bakterier på huden når fødderne sveder.

Du kan, med andre ord, vinde på rigtig mange fronter når du vælger bambus strømper frem for strømper eller sokker fremstillet i konventionelle materialer. Og som ekstra bonus mister bambus sokkerne ikke deres facon når de bliver vasket.

Bambus sokker til træningsbrug

Af samme grund er det smart at bruge bambus strømper eller sokker når du træner. Med bambus træningssokker undgår du ubehag forårsaget af varme, hævede og svedige fødder under træningen – og af lugtende og våde fødder efter træning. Find dine bambus sokker hos Boody i den online shop på boody.dk

Flere Nyheder